Αφιέρωμα: Lana del rey

Να'μαι πάλι:Ρ Σκέφτηκα επειδή είμαι φαν της Λανα να κάνω ένα αφιέρωμα γι'αυτήν:)
Το βιογραφικό είναι από το "βικιπαιδεια".

Η Λάνα Ντελ Ρέι (Lana Del Rey), πραγματικό όνομα Ελίζαμπεθ Γκραντ, γεννημένη στις 21 Ιουνίου 1986, είναι Αμερικανίδα τραγουδίστρια, η οποία κέρδισε την προσοχή της διεθνούς μουσικής σκηνής το 2011 με το σίνγκλ «Video Games».
Γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη και μεγάλωσε στο Λέικ Πλάσιντ. Είναι κόρη του επιχειρηματία Ρομπ Γκραντ. Επέλεξε το ψευδώνυμό της επιθυμώντας κάτι που αντανακλά το στυλ της, που παραπέμπει στην παλαιά λάμψη του Χόλιγουντ. Ωστόσο, το πρώτο της EP, «Kill Kill», κυκλοφόρησε υπό το όνομά της, Λίζι Γκραντ, το 2009. Επίσης κυκλοφόρησε ένα άλμπουμ πλήρους διάρκειας με τίτλο «Lana Del Ray A.K.A. Lizzy Grant» τον επόμενο χρόνο. Ωστόσο, ήταν η κυκλοφορία του σινγκλ «Video Games» το 2011 που της χάρισε την πρώτη της μεγάλη επιτυχία. Λίγο μετά την άφιξή του στα ράφια των καταστημάτων, η καλλιτέχνιδα κέρδισε μία σειρά από βραβεία, συμπεριλαμβανομένου του Βραβείου Next Big Thing του βρετανικού μουσικού περιοδικού Q [3] και του Βραβείου Καλύτερου Νέου Τραγουδιού του διαδικτυακού αμερικανικού περιοδικού Pitchfork. Το βρετανικό μουσικό περιοδικό NME κατέταξε το «Video Games»στην κορυφή της λίστας των καλύτερων τραγουδιών για το 2011.[4] Το πρώτο άλμπουμ της Ντελ Ρέι από μεγάλη δισκογραφική εταιρεία, με τίτλο «Born to Die» (2011), βρέθηκε κατά την πρώτη εβδομάδα της κυκλοφορίας του στην κορυφή των τσαρτ επτά χωρών, συμπεριλαμβανομένου του Ηνωμένου Βασιλείου.

Όλα τα τραγούδια της μ'αρέσουν κ τα έχω όλα κατεβάσει στο κινητό μου αλλά
αυτά που ξεχωρίζει για μένα είναι το Born to die


Official Site: http://www.lanadelrey.com | @lanadelrey

Φωτογραφικό υλικό

Lana Del Rey at the 2013 BRIT Awards in London, England. February 20, 2013.


Σχόλια

  1. Ωραίο άρθρο! Λατρεύω τη Lana Del Rey! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ που το διάβασες και αφήνεις σχόλια. Λοιπόν διάβασα το άλλο σου comment και θα προσπαθήσω να απαντήσω το tag το συντομότερο δυνατόν. Συγγνώμη για την αναμονή αλλά δεν έχω καθόλου χρόνο ειδικά τώρα που είναι η περιόδος των διαγωνισμάτων.
      xxx, έλενα

      Διαγραφή
    2. Τίποτα, μου αρέσει πολύ το blog! Δεν πειράζει καλέ, καταλαβαίνω! ;) Κιι εγώ μια απ'τα ίδια! =/ Οπότε μπορέσεις απάντησε το, εξάλλου εγώ σου έγραψα αυτό το σχόλιο απλώς για να σιγουρευτώ ότι ήσουν ενήμερη! Φιλιά!

      ~Βανέσα Τρ.~

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

❣ Please feel free to leave any comment or feedback on this blog ❣
Πως σου φάνηκε το άρθρο;
Άφησε ένα σχόλιο! Με βοηθά να συνεχίζω να γράφω!
(Γνώμη, απόψεις. ιδέες, βελτιώσεις, παρατηρήσεις, απορίες!)

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ;

Super Test-Ποιο είναι το style σου;

Back to school vol.3 | Τι να φορέσω την πρώτη μέρα στο σχολείο;